Powermodules - Voordelen

VOORDELEN POWERBLOCK

SMART ENERGY ANYWHERE 

De 6 voordelen van de powerblock

Wij hebben voor u de 6 voordelen van de PowerBlock op een rij gezet waarom het kopen van een hybride aggregaat een slimme investering is:

Zonnepanelen

Aan te sluiten op zonnepanelen

Piekbelasting

Ideaal bij piekbelasting

Mobiel

Op afstand te bedienen

Plug and play

Plug and play

Zonnepanelen

Aan te sluiten op zonnepanelen

Zonnepanelen kunnen snel en eenvoudig worden aangesloten op de PowerBlock. Wanneer de zonnepanelen worden aangesloten beginnen ze direct energie te leveren aan het accupakket en zijn er geen extra andere handelingen nodig.

Geruisloos in te zetten

Doordat het systeem bijna geruisloos en fluisterstil is kan hij goed worden ingezet als stille aggregaat. De PowerBlock werkt op accu’s en kan worden aangesloten op zonnepanelen waardoor er geen aggregaat nodig is die lawaai maakt. Dit is een ideale situatie voor bijvoorbeeld ‘s nachts in een woonwijk, een woonhuis of op festivals of evenementen.

ideaal bij piekbelasting

Een handige functie waarover de PowerBlock beschikt is een boost functie. Dit betekent dat het volledige vermogen van de PowerBlock kan worden bijgeleverd bovenop de bestaande energie voorziening; bijvoorbeeld een aggregaat of openbare elektriciteitsnet aansluiting. Hierdoor kunnen piekbelastingen makkelijk worden opgevangen en kan een kleinere aggregaat of aansluiting voldoende zijn.

Piekbelasting gebruik PowerBlock
VRM App PowerBlock

op afstand te bedienen

Via de VRM online portal en de app is de PowerBlock real time te monitoren en te bedienen. Hier zijn geen kosten aan verbonden, los van mobiele data. Op deze manier kan de PowerBlock op afstand worden gemonitord, parameters kunnen worden aangepast en wanneer dit nodig is kunnen storingen op afstand worden opgelost.

Duurzaam: co2 en brandstof besparend

In combinatie met zonnepanelen en/ of andere groene stroom levert de PowerBlock 100% emissieloze energie. Maar ook samenwerkend met een diesel aggregaat kan de emissie met 90% worden gereduceerd. De PowerBlock wordt gemaakt van uitsluitend hoogwaardige materialen waardoor deze geschikt is voor intensief en langdurig gebruik en tegen een stootje kan.

plug and play in elke gewenste situatie

De PowerBlock kan op verschillende energiesystemen worden aangesloten. Denk hierbij aan: zonnepanelen, windwokkel, landelijk net of een diesel aggregaat. En kan met één druk op de knop worden geactiveerd. Doordat de kabelverbindingen via stekkers lopen is de installatie snel, eenvoudig en veilig.

Aggregaat

Aggregaat

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Landelijk net

Landelijk net

Logo Power Modules

Power Modules B.V.

Lopikerweg West 87B
3411 AS Lopik

+31(0)6 52 406 379
info@powermodules.nl

Op de hoogte blijven?

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief