Stille aggregaat

Opzoek naar een energiebron die geen lawaai maakt?

Home / Stille aggregaat

Z

Ideaal voor de nacht

Z

Snel opgeladen

Z

Perfect in centrum van steden

Geruisloos

Opzoek naar een stille aggregaat? Dan is de PowerBlock iets voor u! Ons systeem werkt op accu’s en kan worden aangesloten op zonnepanelen waardoor er geen motor nodig is die lawaai maakt.

Een ander bijkomend voordeel is dat je door PowerBlock minder stikstof en CO2 uitstoot hebt, dit is ook nog eens goed voor het milieu en zo bespaard u ook nog eens brandstofkosten omdat er geen diesel of benzine nodig is.

Voorbeeld gebruik stille aggregaat

Een aggregaat die de hele dag draait is geen uitzondering. Er is vaak 24 uur per dag stroom nodig op een bouwplaats. Bijvoorbeeld voor de verwarming in de bouwkeet, de beveiligingscamera’s op het terrein of een water pomp die moet blijven draaien. 

Overdag als er gewerkt wordt is geluidsoverlast geen probleem. Maar ’s nachts als het overal stil is kan dit als behoorlijk vervelend worden ervaren. Mensen kunnen er wakker door liggen en voor je het weet heb je als aannemer klachten vanwege geluidsoverlast. Speciaal voor dit probleem heeft Power Modules de oplossing: de PowerBlock.

Bereken wat jij kunt besparen:

Voordelen

9

Ideaal voor de nacht

Omdat de PowerBlock geen lawaai maakt kan de hybride aggregaat ’s nachts stroom leveren.

9

Snel opgeladen

PowerBlock werkt op lithium batterijen in plaats van loodzuur batterijen. Lithium batterijen laden heel snel op, dit zorgt ervoor dat het aggregaat vaak maar 1 uur hoeft te draaien om de accu op te laden. 

9

Centrum grote steden

Omdat de PowerBlock fluisterstil is, kan hij eenvoudig ingezet worden in grote steden waar geen geluidsoverlast veroorzaakt mag worden. 

Neem contact met ons op!

Contact pagina
Contact

Vragen?

Neem contact op met Thomas!

+31 (0) 6 52 40 63 79

thomas.bode@powermodules.nl

Logo Power Modules

Power Modules B.V.

Lopikerweg West 87B
3411 AS Lopik

+31(0)6 52 406 379
info@powermodules.nl

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief