Powermodules - Stille aggregaat

Stille aggregaat

SMART ENERGY ANYWHERE 

PowerBlock: De Stille aggregaat

Opzoek naar een stille aggregaat? Dan is de PowerBlock iets voor u! Ons systeem werkt op accu’s en kan worden aangesloten op zonnepanelen waardoor er geen motor nodig is die lawaai maakt. Een ander bijkomend voordeel is dat je door PowerBlock minder stikstof en CO2 uitstoot hebt, dit is ook nog eens goed voor het milieu en zo bespaard u ook nog eens brandstofkosten omdat er geen diesel of benzine nodig is.

PowerBlock in Container

Voorbeeld gebruik stille aggregaat

Een aggregaat die de hele dag draait is geen uitzondering. Er is vaak 24 uur per dag stroom nodig op een bouwplaats. Bijvoorbeeld voor de verwarming in de bouwkeet, de beveiligingscamera’s op het terrein of een water pomp die moet blijven draaien. 

Overdag als er gewerkt wordt is geluidsoverlast geen probleem. Maar ‘s nachts als het overal stil is kan dit als behoorlijk vervelend worden ervaren. Mensen kunnen er wakker door liggen en voor je het weet heb je als aannemer klachten vanwege geluidsoverlast. Speciaal voor dit probleem heeft Power Modules de oplossing: de PowerBlock.

Voordelen gebruik stille aggregaat

De PowerBlock maakt gebruik van lithium batterijen in plaats van een loodzuur batterij. Lithium batterijen laden heel snel op, dit zorgt ervoor dat het aggregaat vaak maar 1 uur hoeft te draaien om de accu op te laden. Hierdoor stoot u minder CO2 uit en verbruikt u ook minder brandstof wat ook weer scheelt in de kosten.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de stille aggregaat? Hoe het systeem werkt? Wat de mogelijkheden zijn om hem op maat te laten maken? 
Vul onderstaand contact formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Of neem contact met ons op via: +31(0)6 52 40 63 79.

Container met PowerBlock
Contact pagina
Aanspreekvorm
Logo Power Modules

Power Modules B.V.

Lopikerweg West 87B
3411 AS Lopik

+31(0)6 52 40 63 79
info@powermodules.nl

Op de hoogte blijven?

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief
COPYRIGHTS © 2021 POWERMODULES | DESIGN BY DESIGN DINGEN