Stille aggregaat

Ontsnap aan geluidsproblemen, milieu-uitdagingen en inefficiëntie met onze stille hybride aggregaten. Onze geavanceerde oplossingen combineren de betrouwbaarheid van traditionele aggregaten met de stilte en duurzaamheid van moderne technologieën.

Stil en mileuvriendelijk

Een van de meest opvallende kenmerken van hybride aggregaten is hun vermogen om krachtige prestaties te leveren met minimale geluidsproductie. Dankzij geavanceerde geluidsisolatie en technologieën voor energieopslag kunnen hybride aggregaten werken met aanzienlijk lagere geluidsniveaus dan traditionele aggregaten, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen en stedelijke gebieden.

De voordelen van een stille aggregaat

Ideaal voor in de nacht

Omdat onze systemen geen lawaai maken kan de hybride aggregaat ’s nachts stroom leveren.

Snel opladen

Onze systemen werken op lithium batterijen in plaats van loodzuur batterijen. Lithium batterijen laden heel snel op, dit zorgt ervoor dat het aggregaat vaak maar 1 uur hoeft te draaien om de accu op te laden. 

Centrum grote steden

Omdat onze systemen fluisterstil zijn, kan hij eenvoudig ingezet worden in grote steden waar geen geluidsoverlast veroorzaakt mag worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op, samen kijken we graag naar welk energie opslag systeem bij jouw situatie past!

Voorbeeld gebruik stille aggregaat

Het is geen uitzondering dat een aggregaat de hele dag door draait. Op bouwplaatsen is vaak 24 uur per dag stroom nodig. Denk aan de verwarming in de bouwkeet, de beveiligingscamera’s op het terrein of een waterpomp die continu moet blijven draaien.

Overdag, wanneer er gewerkt wordt, wordt geluidsoverlast meestal niet als een probleem ervaren. Maar ’s nachts, wanneer het overal stil is, kan dit behoorlijk vervelend worden. Mensen kunnen er wakker van liggen en voor je het weet, ontvang je als aannemer klachten over geluidsoverlast.

Voor dit specifieke probleem heeft Power Modules de perfecte oplossing: de PowerBlock.

Oplossingen

BESS PowerBlock | 15,6 - 62,4 kWh

Aggregaat 15 – 100 kVA
Geschikt voor Piekshaving, Hybride aggregaat, Off-grid
$

Nooit meer zorgen over je energievoorziening?

Bel, mail of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen met jou bekijken wat ons team voor je kan doen.

Contact pagina
Contact
Logo Power Modules

Power Modules B.V.

Lopikerweg West 87B
3411 AS Lopik

+31(0)6 52 406 379
info@powermodules.nl

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief