Home / Projecten / Verschoor Kraantransport

Groene oplossing voor een groen project

Een enthousiaste en erg tevreden gebruiker van onze PowerBlock energiesystemen zijn M. Verschoor B.V. Een bouwbedrijf die specialist is op het gebied van horizontaal en verticaal kraantransport.

“Inmiddels hebben wij vier PowerBlock systemen in ons bezit, met elk twaalf zonnepanelen van in totaal 4.500 Wp”, vertelt kraanmachinist Robin Bogaers. “Twee systemen staan op project Windplan Groen, dat met negentig windturbines en 300-400 MW één van de grootste windparken in Nederland moet worden.

In het verleden werd deze schaftcontainer gevoed door een generator. Maar die verbruikte met gemak tweehonderd liter diesel per week.”

De PowerBlock systemen staan achter onze zes meter lange leefcontainer, waarin wij schaften, koffie drinken en onze portofoons opladen.” In het verleden werd deze schaftcontainer gevoed door een generator, vertelt hij. “Maar die verbruikte met gemak tweehonderd liter diesel per week. Een onwenselijke situatie op een groen project zoals het windmolenpark!”

De PowerBlock energiesystemen brengen hier verandering in. “Zeker in de zomermaanden zijn de zonnepanelen en accu’s voldoende om in onze stroombehoefte te voorzien. De generator dient dan enkel nog als back-up en om piekvragen op te vangen.”

Geruisloos

Behalve de dieselreductie, is Bogaers enorm te spreken over het lage geluidsniveau van de PowerBlock systemen. “Hierdoor is het veel comfortabeler werken”, vertelt hij. “Het is een heel rustig systeem, dat er ook nog eens netjes uitziet. We hebben al veel complimenten van bouwpartners ontvangen.”

Klant M. Verschoor B.V.
Oplossing PowerBlock & Zonnepanelen frame
Vermogen omvormer 15 kVA
Capaciteit batterij 15,6 kWh

Gerealiseerde projecten

Mobiel laadstation met zonnepanlen op het dak

Maatwerk

$
zonnenpanelenframe

Mobiele energiekar met wisselbare accu’s

Maatwerk

$
zonnenpanelenframe

Op weg naar een emissieloze bouwplaats

Powerblock | Zonnepanelenframe

$

Nooit meer zorgen over je energievoorziening?

Bel, mail of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen met jou bekijken wat ons team voor je kan doen.

Contact pagina
Contact
Logo Power Modules

Power Modules B.V.

Lopikerweg West 87B
3411 AS Lopik

+31(0)6 52 406 379
info@powermodules.nl

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief