Home / Projecten / Sunbox

Mobiel laadstation met zonnepanelen op het dak

Maatwerk

In samenwerking met Top Systems hebben wij voor Pauls BV. de Sunblock ontwikkeld. De Sunblock is een 15 kVA met een accucapaciteit van 47 kWh stand-alone energie opslag systeem ontworpen voor buiten. Zo kunnen er grote aantallen zonnepanelen worden aangesloten om de bouwplaats te voorzien van stroom.  

Het eerste project waar de Sunblock is ingezet was voor KiesZon. Zij staan voor het verduurzamen van Nederland. Om het realiseren van zonneparken ook zo duurzaam mogelijk te maken was KiesZon opzoek naar een systeem die hier aan bij kon dragen. 

Een project waar de SunBlock heeft gestaan is het project: Zonnepark Batendijk in de gemeente Berkelland, hier werden ca. 28.000 zonnepanelen geplaatst.

“Voor ons is de SunBlock een enorm succes in onze route naar duurzame en CO2-neutrale toekomst. Op beide projecten zien we een enorme reductie van ons dieselverbruik.”

Sunbox

De Sunbox is vergelijkbaar met de PowerBlock, maar wordt geleverd in een compacte en gepoedercoate stalen omkasting met een gegalvaniseerde onderbak om corrosie en roestvorming te voorkomen. De toevoeging van een kacheltje, ventilator en lamellenroosters zorgt ervoor dat het energiesysteem op de juiste temperatuur wordt gehouden, waardoor condensvorming in de behuizing wordt voorkomen.

Hij beschikt over een geïntegreerd Power Management Systeem (PMS) en kan bediend en ingesteld worden via de touchscreen op het dashboard of via het internet (gsm-verbinding).

Klant Pauls BV.
Oplossing Maatwerk: SunBlock
Vermogen omvormer 50 kVA
Capaciteit batterij 62,4 kWh

Gereasliseerde projecten

Groene oplossing voor een groen project

PowerBlock | Zonnenpanelen frame

$
zonnenpanelenframe

Mobiele energiekar met wisselbare accu’s

Maatwerk

$
zonnenpanelenframe

Op weg naar een emissieloze bouwplaats

PowerBlock | Zonnenpanelen frame

$

Nooit meer zorgen over je energievoorziening?

Bel, mail of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen met jou bekijken wat ons team voor je kan doen.

Contact pagina
Contact
Logo Power Modules

Power Modules B.V.

Lopikerweg West 87B
3411 AS Lopik

+31(0)6 52 406 379
info@powermodules.nl

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief