Home / Projecten / Dura Vermeer

Op weg naar een emissieloze bouwplaats

Zonnenpanelenframe

In de sectoren bouw, industrie en infrastructuur worden vele inspanningen geleverd om de uitstoot van CO2 en stikstof te verminderen. Deze inspanningen zijn begrijpelijk, gezien het feit dat projecten steeds vaker worden toegekend op basis van de Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI), waar duurzaamheid naast prijs een belangrijke rol speelt. Bovendien nadert de deadline voor de klimaatdoelstellingen van 2030 en 2050 snel.

Dura Vermeer is een trouwe klant voor het afnemen van onze systemen. Ze zetten zich hoog in op een duurzame en emissiearme of emissieloze bouwplaatsen. “Steeds meer gemeenten en provincies vragen om het gebruik van emissiearm of emissieloos materiaal en materieel. In tenderprojecten wordt een schone en stille manier van werken bovendien steeds meer beloond. De PowerBlock is hier een perfecte oplossing voor.”, vertelt Gino van Gemert, projectcoördinator bij Dura Vermeer Materieel BV. 

“Steeds meer gemeenten en provincies vragen om het gebruik van emissiearm of emissieloos materiaal en materieel. In tenderprojecten wordt een schone en stille manier van werken bovendien steeds meer beloond. De PowerBlock is hier een perfecte oplossing voor!”

In de binnenstad van Amsterdam wordt zelfs ‘zero-emission’ geëist en de verwachting is dat andere gemeenten snel zullen volgen. Om ook in de toekomst voldoende projecten gegund te krijgen, is elektrificatie van bouwmateriaal en -materieel dan ook onontbeerlijk. Een gigantische uitdaging in een toch wel conservatieve branche.

Klant Dura Vermeer
Oplossing PowerBlock(s)
Zonnepanelenframe

Vergelijkbare projecten

Maatwerk

Mobiel laadstation met zonnepanelen op het dak

maatwerk

$
PowerBlock

PowerBlock | Zonnepanelenframe

$
Maatwerk energieopslag

Mobile energiekar met wisselbare accu's

maatwerk

$

Nooit meer zorgen over je energievoorziening?

Bel, mail of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen met jou bekijken wat ons team voor je kan doen.

Contact pagina
Contact
Logo Power Modules

Power Modules B.V.

Lopikerweg West 87B
3411 AS Lopik

+31(0)6 52 406 379
info@powermodules.nl

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief