Over ons

Onze wereld draait op energie en daar hebben we steeds meer van nodig. Tegelijkertijd staan we voor een ongekende klimaatuitdaging en moeten we onze emissies flink terugdringen. Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden om met dit probleem om te gaan. 

Wie zijn wij?

Power Modules ontwerpt en bouwt robuuste industriële systemen voor tijdelijke energievoorziening en energieopslag. We zijn gespecialiseerd in maatwerk en hebben alles in huis om bijna elke energiewens te vervullen: van het ontwikkelen van hard- en software tot aan de installatie. 

Peter, Thomas en Max zijn de energiebronnen van Power Modules. In 2020 hebben we Power Modules opgericht omdat wij vinden dat ieder bedrijf altijd en overal moet kunnen beschikken over schone(re) en stille energie, zonder beperkingen.

Missie & visie

Het geeft ons elke keer weer een enorme kick om samen met ons team ingewikkelde energieproblemen op te lossen. En dat we daarmee een positieve impact maken op de aarde is natuurlijk heel mooi meegenomen.  

Alleen systemen van de hoogste kwaliteit verlaten de werkplaats van Power Modules, want veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons op de eerste plaats. Daarom werken we met de beste apparatuur van gerenommeerde merken zoals Victron Energy, MG Energy Systems en onze partner GivEnergy. 

Nooit meer zorgen over je energievoorziening?

Bel, mail of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen met jou bekijken wat ons team voor je kan doen.

Contact pagina
Contact
Logo Power Modules

Power Modules B.V.

Lopikerweg West 87B
3411 AS Lopik

+31(0)6 52 406 379
info@powermodules.nl

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief