Add on

Zonnepanelenframe

Ons zonnepanelenframe is een robuust frame met flexibele zonnepanelen dat Power Modules speciaal heeft ontworpen voor het opladen van de PowerBlock. Plug-and-play, makkelijk te vervoeren, stapelbaar en eenvoudig bovenop een 10ft container te plaatsen. 

Hoe in te zetten?

Het zonnepanelenframe bevat 12 flexibele zonnepanelen die een stuk lichter en dunner zijn dan gewone zonnepanelen. Omdat ze geen glas bevatten, zijn ze goed bestand tegen een stootje en makkelijk te vervoeren. De 12 zonnepanelen hebben elk een vermogen van 375 watt piek, wat in totaal neerkomt op 4500 watt piek. Het zonnepanelenframe is eenvoudig plaatsbaar op het dak van een 10ft container waardoor hij geen extra ruimte in beslag neemt en er weinig kans is op beschadiging.

Hoe werkt het?

Het zonnepanelenframe is heel makkelijk aan te sluiten op de PowerBlock. Hij is plug-and-play zodat je niets meer hoeft te doen dan de kabels inpluggen met de robuuste stekkers. Het zonnepanelenframe wekt zonne-energie op en de batterij van de PowerBlock slaat deze energie op. Wil je het zonnepanelenframe vervoeren, dan schuif je de losse frames heel eenvoudig uit het basisframe. Eenmaal op locatie schuif je ze erin en het zonnepanelenframe is weer gereed voor gebruik.

zonnenpanelenframe

Technische specificaties

N

Plug-and-play in combinatie met alle PowerBlock-systemen

N

Voorzien van robuuste stekkers

N

Eenvoudig in- en uitstekkeren

N

12 flexzonnepanelen van 375 watt piek, 4500 wp in totaal

N

Afmetingen: 400 x 708,8 x 42cm (lxbxh)

Gerealiseerde projecten

Groene oplossing voor een groen project

PowerBlock | Zonnenpanelen frame

$

Mobiel laadstation met zonnepanlen op het dak

Maatwerk

$
zonnenpanelenframe

Mobiele energiekar met wisselbare accu’s

Maatwerk

$

Nooit meer zorgen over je energievoorziening?

Bel, mail of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen met jou bekijken wat ons team voor je kan doen.

Contact pagina
Contact
Logo Power Modules

Power Modules B.V.

Lopikerweg West 87B
3411 AS Lopik

+31(0)6 52 406 379
info@powermodules.nl

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief