PowerBlock

Battery Energy Storage Systems | 15,6 – 62,4 kWh

De PowerBlock is een mobiele en modulaire tijdelijke energievoorziening die wij in huis hebben ontworpen. Stil en schoon, robuust en eenvoudig te gebruiken samen met zonnepanelen, een windwokkel, een aggregaat of de bestaande netaansluiting.

Het systeem

De PowerBlock is een off-grid energievoorziening die verkrijgbaar is met een batterij van 15 kVA / 15,6 kWh tot 45 kVA / 62,4 kWh. Naast onze vijf standaardmodellen kunnen wij de PowerBlock ook op maat maken, zodat hij optimaal voldoet aan je energiebehoefte.

De PowerBlock is een robuust systeem dankzij de stalen bekasting, grote drukknoppen en lepelgaten voor de heftruck. Hij is plaatsbaar in elk soort bouwcontainer en past door iedere standaard loopdeur.

Hoe werkt het?

De PowerBlock kan worden opgeladen door verschillende energiebronnen zoals zonnepanelen, een windwokkel, een aggregaat of de bestaande netaansluiting. Hij is off-grid te gebruiken op bouwplaatsen, bij infraprojecten, tijdens evenementen en als mobiel oplaadstation voor elektrische voertuigen.

Ook kun je de PowerBlock stationair inzetten om je netaansluiting tijdelijk te vergroten tijdens piekbelasting. Dankzij de plug-and-play kabelverbinding met stekkers is de PowerBlock veilig en eenvoudig door iedereen te gebruiken.

Technische specificaties

N

Opslag capaciteit: 15,6 tot 62,4 kWh

N

Vermogen: 15 tot 45 kVA

N

Solar vermogen: 4,9 tot 11,6 kW

N

Alle in en uitgangen dmv stekkers

Systemen

PowerBlock
PowerBlock 15
$
PowerBlock
PowerBlock 15 – FT4
$
PowerBlock
PowerBlock 24 – FT4
$
PowerBlock
PowerBlock 30 –  FT4
$
PowerBlock
PowerBlock 45 –  FT4
$

Maatwerk oplossingen

In sommige gevallen voldoet een standaard energiesysteem niet aan specifieke behoeften, bijvoorbeeld wanneer er specifieke toepassingen, vermogensvereisten of unieke ideeën moeten worden gerealiseerd voor een energiesysteem.

Wij denken graag mee over de mogelijkheden om tot het gewenste eindproduct te komen.

Gereasliseerde projecten

Een groene oplossing voor een groen project

PowerBlock | Zonnenpanelen frame

$

Op weg naar een emissieloze bouwplaats

PowerBlock | Zonnenpanelen frame

$

Nooit meer zorgen over je energievoorziening?

Bel, mail of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen met jou bekijken wat ons team voor je kan doen.

Contact pagina
Contact
Logo Power Modules

Power Modules B.V.

Lopikerweg West 87B
3411 AS Lopik

+31(0)6 52 406 379
info@powermodules.nl

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief