Mobiele laadstation

Is de aansluiting bij u kantoor of werplaats te klein om uw elektrische auto’s op te laden? Of heeft u tijdens events of op de bouwplaats extra oplaadpunten nodig? Met ons mobiele laadstation is de oplossing!

Z

Snelladen snelheid

Z

1 - 10 laadpalen aan te sluiten

Z

24/7 monitoring

Z

Flexibel

Voordelen

Z

Snelladen snelheid

Z

1 - 10 laadpalen aan te sluiten

Z

24/7 monitoring

Z

Flexibel

Je elektrische auto opladen

Altijd en overal uw elektrische auto op kunnen laden? Bij werkzaamheden zonder vaste netaansluiting of een te kleine aansluiting? Dit kan door een PowerBlock in te zetten als mobiele laadstation voor je elektrische auto. Hij is makkelijk te installeren en te verplaatsen en kan gebruikt worden in combinatie met het net, zonnepanelen of een aggregaat. Ideaal voor bijvoorbeeld bouwplaatsen, infrawerkzaamheden en evenementen.

Case mobiele laadstation

In samenwerking met Top Systems hebben wij voor Pauls BV. de Sunblock ontwikkeld. De Sunblock is een stand-alone energie opslag systeem ontworpen voor buiten, waarop grote aantallen zonnepanelen kunnen worden aangesloten en om de bouwplaats te voorzien van stroom.  

Het eerste project waar de Sunblock is ingezet was voor KiesZon. Zij staan voor het verduurzamen van Nederland. Om het realiseren van zonneparken ook zo duurzaam mogelijk te maken was KiesZon opzoek naar een systeem die hier aan bij kon dragen. 

Een project waar de SunBlock heeft gestaan is het project: Zonnepark Batendijk in de gemeente Berkelland, hier werden ca. 28.000 zonnepanelen geplaatst. 

Mobiel laadstation

“Voor ons is de SunBlock een enorm succes in onze route naar duurzame en CO2-neutrale toekomst. Op beide projecten zien we een enorme reductie van ons dieselverbruik.”

– KiesZon

Logo Dura Vermeer

Neem contact met ons op!

Contact pagina

Vragen?

Neem contact op met Thomas!

+31 (0) 6 52 40 63 79

thomas.bode@powermodules.nl

Logo Power Modules

Power Modules B.V.

Lopikerweg West 87B
3411 AS Lopik

+31(0)6 52 406 379
info@powermodules.nl

Op de hoogte blijven?

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief