Evenementen

Met duurzame stroom evenementen organiseren en geen geluidsoverlast veroorzaken?

Z

Geruisloos

Z

Duurzaam

Z

24/7 monitoring

Z

Plug and play

Met duurzame stroom evenementen organiseren

Met duurzame groene stroom een evenement organiseren en geen geluidsoverlast veroorzaken? Dit kan perfect met de PowerBlock. Zo kan de PowerBlock je helpen kosten te besparen of het verkrijgen van vergunningen. Overdag kunnen energiekosten worden gedrukt en s’ nachts kunnen voorzieningen zoals verlichting en sanitair worden aangeboden zonder geluidsoverlast. 

Download onze brochure

En kom te weten hoe veel uitstoot en brandstof u kunt besparen door gebruik te maken van de PowerBlock: het modulaire duurzame stand-alone energieopslagsysteem.

“Ook wij zien een groeiende vraag naar hybride energiesystemen. Met name in projecten waar 24/7 spanning nodig is, met wisselende vermogens. De combinatie aggregaat PowerBlock speelt hier perfect op in. Waar overdag in combinatie met een aggregaat stroom wordt geleverd voor de elektrische machines en gereedschappen, voorziet een accusysteem ’s nachts in een stille voeding van de bouwplaatsverlichting en beveiligingscamera’s. Daarnaast vinden onze hybride systemen gretig aftrek in de evenementenbranche.”

De Wit Aggregaten

Logo Dura Vermeer
Logo Power Modules

Power Modules B.V.

Lopikerweg West 87B
3411 AS Lopik

+31(0)6 52 406 379
info@powermodules.nl

Energie Opslag Systeem

Tijdelijke energie voorziening

Maatwerk

GivEnergy

PowerBase

PowerBlock

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief