Bouw & Infra

Hoe bouw je CO2 en stikstof neutraal én heb je altijd en overal energie? Dat is de grote vraag op weg naar een emissieloze bouwplaats. 

Z

Minder CO2 uistoot

Z

Minder stikstofuitstoot

Z

90% Brandstofbesparing

Z

Kostenbesparend

Emissieloze bouwplaats

Hoe bouw je CO2 en stikstof neutraal én heb je altijd en overal energie? Dat is de grote vraag op weg naar een emissieloze bouwplaats. Maak nu dan de overstap naar de PowerBlock: het modulaire duurzame stand-alone energie opslagsysteem om zo te besparen op milieu, geluidsoverlast en brandstofkosten.

PowerBlock in Container

Case bouwplaats

Elke bouwplaats is verschillend en per project zijn er specifieke wensen. Een situatie hoe ons energieopslagsysteem de PowerBlock ingezet kan worden op een bouwplaats lees je hieronder.

Op de bouwplaats zijn er 30 mensen aan het werk, er is een bouwketenpark, een bouw/torenkraan die 320 kWh per week verbruikt en de bouwplaats wordt gevoed door: 60 kVa Stage 3A dieselaggregaat*. De kosten hiervan per week aan diesel en onderhoud zijn maar liefst:  €921,34

Met PowerBlock:
Nu dezelfde situatie maar naast de aggregaat wordt een PowerBlock 30 geplaatst met een accu capaciteit van 43,2 kWh en met 12 zonnepanelen. De kosten per week aan diesel en onderhoud zijn nu: € 182,42 

Per week levert dit een kostenbesparing op van €738,92!

  • Hierdoor heb je 77% uitstootvermindering!
  • 1.104,2 kg minder CO2 uitstoot
  • 15,7 kg minder NOx uitstoot

Bij aanschaf van een PowerBlock 30 heb je deze duurzame investering al na 1 jaar en 3 maanden terugverdient!

*De dieselprijs in dit voorbeeld is €1,40.  Alle prijzen die worden weergeven zijn ex. btw. De gemiddelde verwachte levensduur van een PowerBlock is minimaal 10 jaar.

 

Met de PowerBlock bespaar je per week:

€ 738,92 

minder CO2 uitstoot

%

uitstootvermindering

“Steeds meer gemeenten en provincies vragen om het gebruik van emissiearm of emissieloos materiaal en materieel. In tenderprojecten wordt een schone en stille manier van werken bovendien steeds meer beloond. De PowerBlock is hier een perfecte oplossing voor!”

– Dura Vermeer Materieel BV.

Neem contact met ons op!

Contact pagina

Vragen?

Neem contact op met Thomas!

+31 (0) 6 52 40 63 79

thomas.bode@powermodules.nl

Logo Power Modules

Power Modules B.V.

Lopikerweg West 87B
3411 AS Lopik

+31(0)6 52 406 379
info@powermodules.nl

Op de hoogte blijven?

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief