Add on

BattMan

De BattMan (Battery Manager) is een koppelingssysteem om twee tot drie PowerBlocks met elkaar te laten samenwerken als één groot systeem.

Wat is het?

De BattMan bestaat uit een koppelkast en software die samen een systeem vormen waarmee maximaal drie PowerBlocks aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Met de BattMan maak je dus één grote PowerBlock van twee of drie losse PowerBlocks.

Hoe werkt het?

De PowerBlocks worden aan elkaar gekoppeld zodat de totale installatie een ingang en een uitgang heeft. De BattMan beheert alle systemen en stuurt ze volledig automatisch aan zodat het geheel als één groot batterijsysteem werkt. De BattMan bevat een aantal knoppen voor de basisbediening. Het verdere monitoren gebeurt via de bijbehorende app, waarmee je hem ook op afstand kunt bedienen. De BattMan heeft een eigen UPS (Uninterruptible Power Supply) die zorgt dat de software altijd blijft draaien, ook als de elektriciteit uitvalt. Verder beschikt hij over een doorgeschakelde noodstop en een aantal zelfbeschermingsmaatregelen zoals zekeringen en geïsoleerde poorten. Met de schakelbox kun je de stroombron zelf veilig afschakelen waardoor je de BattMan kunt gebruiken met elk soort aggregaat.

Gereasliseerde projecten

Maatwerk

Mobiel laadstation met zonnepanelen op het dak

maatwerk

$
PowerBlock

PowerBlock | Zonnepanelenframe

$
Maatwerk energieopslag

Mobile energiekar met wisselbare accu's

maatwerk

$

Nooit meer zorgen over je energievoorziening?

Bel, mail of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen met jou bekijken wat ons team voor je kan doen.

Contact pagina
Contact
Logo Power Modules

Power Modules B.V.

Lopikerweg West 87B
3411 AS Lopik

+31(0)6 52 406 379
info@powermodules.nl

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief